Trgovina Radenci

Ob samem vhodu v Radence stoji ob magistralni cest zadružna trgovina , ki oskrbuje kmetovalce, pa tudi druge kupce z vsem, kar je potrebno v intenzivni kmetijski pridelavi in v vrtičkarstvu. TRGOVINA je dokaj nova in sodobno opremljena. V njenem asortimanu je tudi blago široke potrošnje, tehnično blago ter izdelki, ki jih potrebujemo v gospodinjstvu. Ima bogato zastopan oddelek za vinogradnike in sadjarje , pa tudi precej polnilne opreme in repromateriala za polnjenje vin in sokov. V letu 2012 smo uvedli tudi dodatni oddelek za čebelarje, kjer nudimo vso potrebno tovrstno blago, bogato pa smo založeni tudi z raznovrstnimi steklenicami različnih dimenzij in oblik in široko paleto pokrovov za steklenice. Enkrat tedensko je v prodajalni prisoten tudi svetovalec za zaščitna sredstva.
Na voljo je tudi nekaj osnovnega gradbenega materiala, vendar v manjših količinah, ker nas omejuje zunanji skladiščni prostor.

Poslovodja trgovine;
BOJAN RAJŠP, telefon: 02/5642 742, 02/5642-740, GSM: 064266166 e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

radenci