Sporočilo
Poslovalnice

PDFnatisniE-pošta

 
OSKRBNI CENTER APAČE
 
Nedaleč iz centra Apač ob cesti proti Cmureku se nahaja omenjeni sodobni Oskrbni center, ki je namenjen tako kmetovalcem kot vrtičkarjem.
TRGOVINA je dobro založena s kmetijskim reprodukcijskim materialom, vodovodnim materialom, elektro-materialom in zelo pestrim izborom blaga za široko potrošnjo in gospodinjstvo.
V prodajalni vam ponujamo tudi kar veliko raznovrstnega tehničnega blaga.Jeseni in spomladi ponudbo popestrimo z raznovrstnimi sadikami sadnega drevja in jagodičevja.
Ker kompleks zajema tudi večji pokrit skladiščni prostor, smo ponudbo razširili z raznovrstnim gradbenim materialom.
V letu 2017  smo del trgovine založili tudi z  živilskimi artikli in tako popestrili našo ponudbo.
 
V prodajalni je en dan v tednu prisoten svetovalec za prodajo fitofarmacevtskih sredstev, na katerega se lahko obrnete in vam bo strokovno svetoval.
 
Poslovodja trgovine
ALEŠ KARDINAR, telefon: 02/5642 756, GSM: 064266160, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA FOKOVCI
 
TRGOVINA Fokovci se nahaja v lepi Gorički pokrajini v centru samega kraja. Obsega prodajni prostor s kmetijskim reprodukcijskim materialom, sredstvi za zaščito rastlin, semeni, krmili in krmnimi mešanicami, pa tudi artikli za široko potrošnjo.
Samemu prostoru pripadajo tudi skladiščni prostori, v katerih skladiščimo blago, ki zahteva takšne pogoje. V prodajalni je en dan v tednu prisoten svetovalec za prodajo zaščitnih sredstev, ki vam bo istočasno lahko tudi svetoval, v kolikor boste imeli vprašanje zanj.
Ker v samem kraju ni živilske trgovine, smo se odločili, da v kratkem času odpremo dodaten del trgovskega prostora, ki bo namenjen živilskim artiklom. S tem bi izpolnili željo krajanom, sami pa izpopolnili ponudbo.
 
Poslovodja trgovine;
DARJA VITEZ, telefon: 02/5252 498, GSM: 064266165, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA PROSENJAKOVCI
 
Je locirana v samem kraju Prosenjakovci, le streljaj od meje z Madžarsko. Trgovina je dobro založena s kmetijskim repromaterialom, gnojili, semeni in sadikami vrtnin ter artikli široke potrošnje. Prodajni program obsega tudi vodovodni material, obutev, barve in lake, motorna olja in rezervne dele za kmetijske stroje. Močan poudarek dajemo tudi prodaji gradbenega materiala.
V sklopu trgovine je tudi črpalka za prodajo naftnih derivatov. Na dvorišču omenjene trgovine pa vršimo tudi odkup oljne ogrščice, pšenice, ječmena in koruze. Dvakrat tedensko je na voljo svetovalec za prodajo zaščitnih sredstev.
 
Poslovodja trgovine;
ANDREJ KOCON, telefon: 02/5252 495, GSM: 064266162, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
 alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA GEDEROVCI
 
V kraju Gederovci imamo v najem trgovino, ki se nahaja tik ob krožišču istoimenskega kraja, to je na stičišču poti iz Radenec, Cankove in Avstrije. Trgovina je sicer majhna, a bogato založena z vsemi artikli, ki jih potrebujejo kmetje in vrtičkarji. Močno zastopan je prodajni program gradbenega materiala, opeke in drugih betonskih izdelkov.
Kmetovalce lahko oskrbimo s fitofarmacevtskimi sredstvi, gnojili in semeni, krmili in krmnimi mešanicami. Na zlogi imamo tudi kar precej tehničnega blaga, nekaj rezervnih delov, pa tudi blago, ki je potrebno za dom in gospodinjstvo. En dan v tednu je prisoten tudi svetovalec za prodajo zaščitnih sredstev.
 
Poslovodja trgovine;
JANEZ EDŠID, telefon: 02/5352 440, GSM: 041990561, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA BOGOJINA
 
V prelepem kraju Bogojina, nedaleč od znane Plečnikove cerkve ob glavni cesti proti Lendavi najdete prodajalno Bogojina. Stavba je bila skupaj z nekaterimi drugimi objekti leta 2009 kupljena od bivše KZ Martjanci.
TRGOVINA je dobro založena s kmetijskim reprodukcijskim materialom, z različnimi semeni in sadikami vrtnin. Ponuja dobro izbiro vinogradniško kletarske opreme, hrane za male živali, pa tudi veliko artiklov za dom in gospodinjstvo. V prodajalni razpolagamo z osnovnimi rezervnimi deli za kmetijske stroje. Kupcem nudimo tudi sredstva za varstvo rastlin, istočasno pa je dva dni v tednu na razpolago svetovalec za prodajo zaščitnih sredstev.
 
Poslovodja trgovine;
POSLOVODJA: JOŽEK BRAČKO, telefon: 02/5252 493, GSM: 040904618, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

 
alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA PERTOČA
 
TRGOVINA je locirana na lepem goričkem hribu nedaleč od cerkvice v kraju Pertoča. Stavba je bila najeta leta 2007 in renovirana. Asortiman trgovine je sestavljen iz kmetijskega repromateriala, blaga za dom in gospodinjstvo, tehničnega blaga in gradbenega materiala. Za prodajo zaščitnih sredstev je dvakrat tedensko prisoten tudi svetovalec za zaščito.
V letu 2008 pa smo na željo naših strank del trgovine založili tudi z osnovnimi živilskimi artikli in tako popestrili našo ponudbo.
Spomladi in jeseni trgovina strankam ponudi tudi vse vrste sadnega drevja.
 
Poslovodja trgovine;
ALOJZ GABOR, telefon: 02/5588 770, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA MARTJANCI
 
Ob cesti Murska Sobota – Moravske Toplice se v kraju Martjanci nasproti pokopališča nahaja naša trgovina, ki je bila najeta od podjetja Ceres. V prodajalni najdete ves kmetijski repromaterial, blago široke potrošnje in tudi gradbeni material v manjših količinah. Dvakrat tedensko je v prodajalni prisoten tudi svetovalec za prodajo zaščitnih sredstev.
Specifika te prodajalne je prodaja celotnega programa za čebelarje, od panjev do steklenic za med. Na voljo so tudi raznovrstne steklenice za polnjenje ostalih čebelarskih pridelkov, pokrovi z različnimi motivi, pa tudi sladkor za hranjenje čebel. Poleg tega pa vam ponujamo veliko različni velikosti in oblik steklenic za polnjenje sadnih sokov in pripadajočih pokrovov.
 
Poslovodja trgovine;
DANIJEL KOCBEK, telefon: 02/5252 490, GSM: 064266163, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

 
 alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA STOGOVCI
 
Ob cesti Trate – Apače v bližini avstrijske meje je zadružna trgovina v kraju Stogovci. Čeprav je majhna, pa je kljub temu dobro založena z osnovnim kmetijskim repromaterialom, fitofarmacevtskimi sredstvi, gnojili in semeni. Prav tako je v trgovini na zalogi osnovni asortiman gradbenih materialov ter raznovrstno blago za gospodinjstvo. Enkrat tedensko je na voljo tudi svetovalec za zaščitna sredstva.
 
Poslovodja trgovine;
JANEZ HORVAT,  telefon: 02/5642 760, GSM: 040266791,  e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA SPODNJI IVANJCI
 
TRGOVINA je locirana v kraju Spodnji Ivanjci ob reki Ščavnici. Je zelo dobro založena s kmetijskim reprodukcijskim materialom, prav tako pa tudi z gradbenim materialom in drugim tehničnim blagom. Ima precej velik odprt skladiščni prostor. V letu 2007 pa nam je uspelo postaviti tudi zaprt skladiščni prostor v obliki šotora. S tem smo pridobili dodatni pokrit prostor, kjer je blago lahko pravilno skladiščeno. Enkrat tedensko je strankam v prodajalni na voljo svetovalec za prodajo fitofarmacevtskih sredstev. Poleg tega pa na isti lokaciji poteka tudi odkup goveje živine in prašičev.
 
Poslovodja trgovine;
ANTON TRSTENJAK, telefon: 02/5642 766, GSM: 031494199, email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 
 alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA SPODNJA ŠČAVNICA
 
Ob glavni cesti, ki pelje od Gornje Radgone proti Lenartu boste našli to našo trgovino. V sklopu trgovine je večji odprti skladiščni prostor ter velik zaprt skladiščni prostor v obliki šotora. V njem lahko skladiščimo vso blago, ki ne sme biti izpostavljeno vremenskim vplivom. TRGOVINA je dobro založena z vsem potrebnim za kmetijstvo, prav tako pa je na zalogi precej gradbenega materiala. Tudi v tej trgovini je enkrat tedensko prisoten svetovalec za zaščitna sredstva.
V letu 2007 smo za bolj kvalitetno skladiščenje merkantilnega blaga postavili 4 silose, v katerih imamo vedno na zalogi merkantilno koruzo, ječmen, sojo in sončnične tropine.
Na isti lokaciji imamo zgrajen tudi odkupni center za govejo živino in prašiče, ki ustreza vsem standardom za odkup živine za domači in tuji trg. V sklopu te prodajalne je tudi manjša bencinska črpalka.
 
Poslovodja trgovine;
ANTON BENKO, telefon: 02/5642 750, GSM: 064266164,  e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

 
 
 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA SVETI JURIJ OB ŠČAVNICI
 
Stoji v centru najbolj kmetijskega področja. Oskrbni center je dobro založen s kmetijskim reprodukcijskim materialom. Močno je zastopan gradbeni material, elektroinstalacijski material in rezervni deli za kmetijske stroje. Na zalogi je tudi precej tehničnega blaga in blago, ki je potrebno v gospodinjstvu. Enkrat tedensko je na voljo tudi svetovalec za zaščitna sredstva.
V letu 2008 so bili postavljeni štirje silosi, v katerih imamo vedno na zalogi merkantilno koruzo, ječmen, sojo in sončnične tropine. Prav tako pa je bila trgovina v letu 2008 generalno obnovljena in popolnoma na novo opremljena ter posodobljena.
V sklopu te trgovine je tudi črpalka za prodajo naftnih derivatov in odkupno mesto za živino.
 
Poslovodja trgovine;
BRANKO BREMEC,  telefon: 02/5642 746, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

 
 alt
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA MURA-VITA
 
MURA VITA je živilska TRGOVINA prav tako v centru Gornje Radgone. Je sicer majhna trgovina, vendar je kljub temu dobro založena z osnovnimi živilskimi artikli in artikli široke potrošnje za gospodinjstvo. Vedno so v prodaji tudi najkakovostnejša vina Radgonski goric po ugodnih cenah.
Zelo dobro poskrbimo tudi za ozimnico z gorenjskim in domačim krompirjem in jabolki različnih sort, po možnosti lokalnih pridelovalcev.
 
Poslovodja trgovine;
SONJA CVETKO, telefon: 02/5642 722, GSM: 064266161, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 
 alt
 
 

PDFnatisniE-pošta

 
TRGOVINA RADENCI
 
Ob samem vhodu v Radence stoji ob magistralni cest zadružna trgovina , ki oskrbuje kmetovalce, pa tudi druge kupce z vsem, kar je potrebno v intenzivni kmetijski pridelavi in v vrtičkarstvu. TRGOVINA je dokaj nova in sodobno opremljena. V njenem asortimanu je tudi blago široke potrošnje, tehnično blago ter izdelki, ki jih potrebujemo v gospodinjstvu. Ima bogato zastopan oddelek za vinogradnike in sadjarje , pa tudi precej polnilne opreme in repromateriala za polnjenje vin in sokov. V letu 2012 smo uvedli tudi dodatni oddelek za čebelarje, kjer nudimo vso potrebno tovrstno blago, bogato pa smo založeni tudi z raznovrstnimi steklenicami različnih dimenzij in oblik in široko paleto pokrovov za steklenice. Enkrat tedensko je v prodajalni prisoten tudi svetovalec za zaščitna sredstva.
Na voljo je tudi nekaj osnovnega gradbenega materiala, vendar v manjših količinah, ker nas omejuje zunanji skladiščni prostor.
 
Poslovodja trgovine;
MARJAN ČERNČEC, telefon: 02/5642 742, 02/5642-740, GSM: 064266166
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

 
 alt
 

PDFnatisniE-pošta

TRGOVINA RADGONA

 

TRGOVINA stoji v centru mesta Gornja Radgona in je usmerjena v oskrbo kmetovalcev s kmetijskim repromaterialom. Pokriva tudi potrebe drugih kupcev, predvsem vrtičkarjev, saj je zelo dobro založena z različnimi semeni in drugimi artikli za dom in vrt. Poleg omenjenega je v tej prodajalni velika izbira vinogradniško kletarske opreme, vse za oskrbo malih živali, pa tudi rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo.

Na zalogi imamo vedno širok asortiman fitofarmacevtskih in bio sredstev za varstvo rastlin, prav tako pa je prisoten tudi svetovalec za prodajo le-teh. Spomladi in jeseni pa našim strankam nudimo tudi sadike sadnega drevja in okrasnega grmičevja ter kvalitetne trsne cepljenke.

Poslovodja trgovine;

SREČKO PLOJ, telefon: 02/5642 723, GSM: 031286895

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

alt